Hulp nodig bij het uitzoeken van een slagmoersleutel?

 

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe slagmoersleutel dan is de keuze hierin vaak niet gemakkelijk. Slagmoersleutel zijn leverbaar in diverse modellen, diverse prijscategorieën en diverse uitvoeringen. Graag helpen wij u een handje bij het uitzoeken hiervan zullen hieronder een aantal belangrijke zaken toelichten.

 

Wat gaat u doen?

 

Wanneer je de slagmoersleutel voor lichte zaken gaat gebruiken, zoals het los en vastdraaien van wielbouten van kleinere auto's dan is een kleine lichte slagmoersleutel vaak al voldoende. Gaat u de banden vervangen van vrachtauto's dan heeft u een 1” zware slagmoersleutel nodig. Bij de aanschaf van de slagmoersleutel is het belangrijk te kijken naar het aantal Newton, dit geeft de kracht van de slagmoersleutel weer. Voor het vervangen van autobanden, en allround werkzaamheden adviseren wij onderstaande modellen, de meest verkocht Steiner slagmoersleutel en Hazet slagmoersleutel. Deze hebben veel koppel en zijn prijstechnisch zeer interessant.

 

Steiner SR5290N

Hazet 9012SPC

 

Welk merk moet ik kiezen?

 

Automotor-line.nl biedt een aantal professionele merken aan die geschikt zijn voor dagelijks gebruik in uw werkplaats. De merken die wij adviseren zijn Steiner Air Tools, Hazet of Deltach. Bij deze merken bent u gegarandeerd van een top product. Sleutelt nu niet zoveel, of gebruikt slagmoersleutel slechts een aantal keren paar jaar? Dan is een goedkopere slagmoersleutel vaak al voldoende, hiervoor bieden wij een aantal budgetmerken aan.

 

ERBA voordelige slagmoersleutel.

 

Onderhoud van uw slagmoersleutel.

 

Onderhoud van nieuw luchtgereedschap is van groot belang voor de levensduur van het product. Het is belangrijk dat uw luchtgereedschap regelmatig wordt geolied. Hierdoor blijven alle componenten in optimale conditie en wordt vroegtijdige slijtage voorkomen. Het niet of te weinig smeren van luchtgereedschap veroorzaakt vroegtijdige slijtage, waardoor zelfs de duurste merken kapot gaan. Een ander probleem bij luchtgereedschap is dat er vocht in het apparaat kan komen, hierdoor ontstaat roest aan de binnenkant van het gereedschap. Om te voorkomen dat er vocht in het gereedschap terechtkomt is het belangrijk een waterafscheider te plaatsen tussen de compressor en het gereedschap.

 

Persluchtolie 250ml

Luchtverzorging artikelen