Koplampen worden tegenwoordig niet meer gemaakt van glas, maar van transparante kunststof. Deze kunststof word beschermd door een coating. Deze coating beschadigd door UV straling, zure regen en vuil op de weg. Door deze verontreinigingen is de koplamp niet meer transparant, waardoor je minder licht hebt in het donker en waardoor onveilige situaties kunnen ontstaan. Ook is het mogelijk dat een auto tijdens een APK controle wordt afgekeurd. Nieuwe koplampen zijn niet goedkoop, het vervangen hiervan kan al snel honderden euro’s kosten. Een perfect alternatief is het polijsten van koplampen.

 

Automotive Line biedt een koplamp polijst kit van Steiner Air Tools, waarmee u direct aan de slag kunt. Deze Pneumatische koplamp polijst kit bevat alle onderdelen die nodig zijn voor het polijsten van een koplamp.

 

De set is uitgerust met een professionele poestmachine op lucht, welke in standen instelbaar is. Het is belangrijk dat de koplamp wordt opgeschuurd met verschillende grofheden schuurpapier, u treft in de set schuurpapier aan met korrel 800, 1500 en 2500. Daarna gaat u de koplamp polijsten met poetspasta, de set bevat 400 gr. poetspasta. Met een interface pad en een microvezeldoek kunt u de koplamp weer geheel schoon krijgen, waarna deze er weer als nieuw uitziet. Door het polijsten van een koplamp bespaart u veel geld en tijd.

 

Voordelen: 

  • Vervanging van de koplamp is niet meer nodig
  • Complete set waarme u direct aan de slag kunt
  • Professionele polijstmachine van Steiner Air Tools inclusief accessoires

 

 


Koplamp polijsten