Deltach gereedschap; professionele tools voor een aantrekkelijke prijs!

 

Deltach levert een groot assortiment handgereedschappen en luchtgereedschappen voor autobedrijven, schadebedrijven en de industrie. Daarnaast worden de producten van Deltach veel gebruikt door hobbyisten die graag kwalitatief gereedschap gebruiken, maar ook door klus- en timmerbedrijven.

 

 

Deltach handgereedschappen

Het brede assortiment van Deltach bestaat allereerst uit handgereedschappen. Het gereedschap is zowel los leverbaar, maar ook in een professionele gereedschapswagen. De prijzen van een Deltach Gereedschapswagen beginnen bij een € 900,-. Werkelijk alles is mogelijk, zo ook het samenstellen ven een eigen gereedschapswagen. Bij de aanschaf van een Deltach gereedschapswagen heeft u de keuze uit een normale inleg tray of een benzine en olie bestendige Foam tray. Uw gereedschap is hierdoor altijd netjes en overzichtelijk opgeborgen.

 

 deltachdeltachdeltachdeltach

 

deltachdeltach

 

Deltach luchtgereedschap

Naast handgereedschappen levert Deltach ook een compleet programma pneumatische gereedschappen. Het luchtgereedschap van Deltach kenmerkt zich door kracht en hoogwaardige kwaliteit en is dan ook erg populair bij auto- en schadebedrijven.

 

Er wordt op internet veel pneumatisch gereedschap aangeboden, alvorens tot aanschaf over te gaan is het belangrijk voor u zelf af te vragen wat u met het gereedschap van plan bent. Veel budget luchtgereedschap alleen bedoeld voor hobbymatig gebruik en zal dan ook snel versleten zijn of kapot gaan wanneer u wekelijks of dagelijks met het gereedschap gaat werken, in dat geval is “goedkoop duurkoop”.

 

Wanneer u kiest voor het luchtgereedschap van Deltach, dan staat kwaliteit voorop en levert u een professioneel resultaat. Bent u op zoek naar luchtgereedschap van Deltach, maar treft u het nog niet aan bij ons op de website, mail dan naar info@automotive-line.nl, wij kunnen het complete programma leveren. 

 

 deltachdeltach

Deltach looplampen

Uiteraard is sleutelen in het donker niet mogelijk, ook daar biedt Deltach een oplossing voor met het assortiment LED lampen. De verschillende werkplaatslampen zijn al verkrijgbaar vanaf € 27,50. 

 

 

Gereedschapswagen zelf samenstellen

Het is bij Automotive-line.nl mogelijk uw gereedschapswagen naar wens samen te stellen. Voor het zelf samenstellen van een gereedschapswagen belt u met 0031 (0) 475 218632 of mail naar info@automotive-line.nl.

 

Het is mogelijk een gereedschapswagen samen te stellen met de volgende merken: